Taidolla ja kokemuksella tavoitteeseen.

Myymme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Toimimme pääosin Uudellamaalla, mutta yhtä lailla välitämme Lapin hiihtokeskusten helmet. Haltioidumme myös uudiskohteiden brändäämisestä. Nautimme työstämme ja se näkyy. Olemme rohkeita ja intohimoisia alan edelläkävijöitä.

Vastaamme pienimpäänkin tiedusteluun nopeasti. Asuntonäytöt järjestämme aikataulusi mukaan. Maalaamme, sisustamme, stailaamme tai kuvaamme. Tiimimme jäsenet edustavat alan korkeinta ammattitaitoa ja yritys on Suomen Kiinteistönvälitysliiton jäsen. Kaikki tekomme ohjaavat yhteiseen päämäärään – asuntokauppaan. Tavoite ei karkaa meiltä.

Näin myymme:

1
Jokaisella kodilla on oma tarinansa

Välitämme kaikkia asunto- ja kiinteistötyyppejä. Teemme aina toimeksiantosopimuksen, jonka jälkeen analysoimme myytävän kohteen parhaat myyntivaltit. Teemme selkeän myyntisuunnitelman. Mietimme esittelytekstit huolella, koska jokainen koti on ainutlaatuinen.

2
Juhla-asuun puettu koti houkuttelee ostajia

Stailaamme myytävän kohteen tarvittaessa. Siistimme ja viimeistelemme sisustuksen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu, myyntisiivous ja tavaroiden karsiminen tekevät ihmeitä. Tekstiilien vaihto, uudet pyyhkeet tai sisustustyynyt piristävät ilmettä. Kaikki tämä onnistuu kauttamme.

3
Huippukuvaaja tuo kotisi parhaat puolet esille

Haluamme tuoda kotisi kauneuden esille. Meillä on käytössämme ammattivalokuvaaja, joka on erikoistunut nimenomaan asuntojen valokuvaamiseen. Edustavat valokuvat saavat kotisi loistamaan ja lyhentävät myyntiaikaa.

4
Emme piilottele kohteita pöydän alla

Laaja asiakasverkostomme ja kattavat myyntikanavat ovat vailla vertaa. Liikumme jatkuvasti asiakkaiden parissa – kodit myydään ihmiseltä ihmiselle. Näymme isoissa nettiportaaleissa, kuten Oikotie ja Etuovi. Hallitsemme sosiaalisen median kanavat. Omat nettisivumme ja lehtimainonta täydentävät pakettia.

5
Kohteelle sopivat myyntitilaisuudet

Lanseeraamme myytävän kodin. Tiedotamme ensin omalle asiakasverkostollemme. Myymme isoissa nettiportaaleissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. Asunnosta voidaan tehdä myös upea kohde-esite. Järjestämme ennakkonäyttöjä ja toteutamme kohteelle sopivan ensiesittelyn tarjoiluineen. Teemme sekä yleis- että yksityisesittelyjä.

6
Teemme kaupat sinun eduksesi

Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla palvelemme myös ostajaehdokkaita tinkimättömällä otteella. Ostaja saa meiltä tarvittaessa remonttiapua avaimet käteen -ajatuksella ja autamme tarvittaessa stailauksessa. Laaja yhteistyömme pankkien kanssa tarjotaan ostajan hyväksi, kaupan maaliin viemiseksi.

Välityspalkkio 4,35 % (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta tai kohdekohtaisesti.