Muut kohteet

Upea koti Westendissä.

KEITTIÖ on remontoitu tyylikkään valkoiseksi ja materiaaleiltaan ajattomaksi. Avokeittiö on ihastuttavan valoisa ja saarekkeen viereen sijoittuvaan ruokailutilaan on helppo olla yhteydessä. Tämän keittiön kaikki kodinkoneet on integroitu kalusteisiin ja säilytystilaa löytyy runsaasti.

MAKUUHUONEET sijaitsevat yläkerrassa, omassa rauhassaan, mikä tarjoaa lapsiperheille loistavat puitteet sujuvaan elämiseen.

UIMA-ALLAS sijaitsee talon alakerrassa. Se toimii tällä hetkellä asukkaiden vierasmakuuhuoneena ja vaatevarastona, mutta tila on helppo ottaa alkuperäiseen käyttöönsä. Kaikki elementit uima-allaskäyttöön ovat valmiina olemassa.

VIINIKELLARI sijoittuu talon alakertaan. Tämä ainutlaatuinen 24 neliön viinikellari on arvostetun arkkitehdin suunnittelema varta vasten viinin säilytystä ja niiden nauttimista varten. Huone on täysin ilmastoitu ja lämpötilan voi säätää haluttuun tasoon. Tila on saanut inspiraation Hotelli Havenin baarista, joka on saman arkkitehdin suunnittelema ja jossa on käytetty samoja materiaaleja. Haluttaessa tämän viihtyisän huoneen voi helposti muuntaa kirjastoksi tai vaikkapa sikarihuoneeksi.

OLOHUONE aukeaa näyttävän lasiportaikon ja kattoikkunan viereen yläkertaan. Olohuoneen toinen seinämä on isoa lähes lattiasta kattoon ylettävää ikkunaa, mistä aukeaa rauhallinen näkymä vehreälle ja suojaisalle sisäpihalle. Kaunista puutarhamaisemaa voi ihastella lasitetun takan loimutessa.

SAUNA sijoittuu alakertaan viihtyisän oleskeluhuoneen viereen. Kauniit vaaleat pesuhuoneen kaakelit luovat spa-tunnelmaa saunaosastolle.

Asunnon kokonaispinta-ala on 298 m², joka sisältää 252 m² huoneisto-alaa, n. 12 m² alle 2200 mm tilaa (pesuhuone, sauna, vessa) sekä 34 m² lämpimän autotallin.

Asuinrakennus on erittäin hyvässä teknisessä kunnossa, joka on todettavissa Raksystemsin tekemästä kuntotarkastusraportista.

Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä. Tämä koti kannattaa tulla katsomaan paikan päälle.

Mira Kasslin
Kiinteistönvälittäjä LKV
0405950090
mira@kasslin.com

 

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY.

Westendintie 42 A, 02160 Espoo, Westend

252m²/292m²

5h, k, rt, oh, khh, 2kph, s, 2x wc, uima-allaosasto, at, varastot, kylmiö

 

Perustiedot
Asunto Osakeyhtiön nimi:
Asunto-osakeyhtiö Westendintie 42
Osoite:
Westendintie 42 A, 02160 Espoo
Typpi:
Paritalo
Tilakuvaus:
5h, k, rt, oh, khh, 2kph, s, 2x wc, uima-allaosasto, at, varastot, kylmiö
Pinta-alatiedot:
Huoneistoalamittauksen mukainen 1.krs.huoneistoala on 93m² ja 2.krs. 159m², yht. 252m². Asunnon kokonaispinta-ala on 298 m², joka sisältää 252 m² huoneisto-alaa, n. 12 m² alle 2200 mm tilaa (pesuhuone, sauna, vessa) sekä 34 m² lämpimän autotallin.
Keittiö:
Tasokkaasti varusteltu vaalea keittiö, jossa valkoiset korkeakiiltokaapistot. Erittäin laadukkaat integroidut kodinkoneet.
Kph:
Kolme kylpyhuonetta, joista yhdessä amme, ikkuna, pitkä pöytätaso, sadesuihku, lasinen suihkuseinä, kiinteät valaisimet, mosaiikkilaattaa lattia ja seinät laatoitettu. Toisessa kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, lasinen väliseinä ja kiinteät valaisime
Wc:
Yhden makuuhuoneen yhteydessä oma kylpyhuone, jossa wc. Yksi erillinen wc.
Sauna:
Saunassa pilarikiuas ja lasitiiliseinä.
Pintamateriaalit:
Laattaa, kaakelia, kiveä, maalia
Säilytystilat:
Kaapistot, kylmiö ja kolme varastoa.
Lisätietoja:
Olohuoneessa takka ja suuret ikkunat. Huoneiston osakkeiden numerot 1-27 ja 1b autotallin 28-30.
Suoritetut korjaukset:
1998: Putket, sähköt, patterit, katot, väliseinät, pihat, kaukolämpöön liittyminen. 2009: koko välikaton uusiminen, keittiö, märkätilat, sauna, lattiat ja maalaus. 2010: viinikellari. 2015: talon ulkomaalaus. 2017: uusi bitumikatto.
Vastike:
Kumpikin asunto vastaa omista kuluistaan ja kustannuksistaan, ei ole vastikkeita. A asunnon keskimääräiset kuukausittaiset asumiskustannukset ovat olleet noin 600e/kk (lämpö, sähkö kokonaisuudessaan, vesi, jätevesi, jätehuolto, kiinteistövero, kiinte
Velaton myyntihinta:

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

p. 040 595 0090, myynti@kasslin.com

Jaa kohde