Muut kohteet

ENSIESITTELYSSÄ UPEA UUTTA VASTAAVA VILLA AALLOTAR WESTENDISSÄ.

Tervetuloa kotiin, meren läheisyyteen Westendiin.
Arkkitehtitoimisto Hanna Routa SAFA on suunnitellut tämän 2016 valmistuneen kauniin omakotitalon. Talossa on tilaa, valoa ja käytännöllisyyttä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Hissivaraus turvaa helpon asumisen ikävuosien karttuessakin.

Suuret lattiasta lähes kattoon yltävät maisemaikkunat saattelevat auringonvalon sisään ja viimeistelevät ilmavan ja toimivan pohjaratkaisun. Keittiön terassi kutsuu kesäaamujen aurinkoiselle brunssille. Tilaa on isommallakin pöytäseurueelle.

Yläkerroksessa sijaitsee päämakuuhuone jonka yhteydessä on katettu parveke ja kaksi erillistä vaatehuonetta. Vierestä löytyy myös WC ja kylpyhuone kahdella pesualtaalla. Viihtyisän kylpyosaston rinnalla on takkahuone ja osittain lasitettu iso vilvoitteluterassi. Ensimmäinen asuinkerros kylpee maisemaikkunoiden luonnonvalossa. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhteinen avonainen tila jatkuu meren suuntaan lasitetulle itäparvekkeelle ja siitä eteläiselle avoterassille. Ensimmäisen kerroksen makuuhuoneen yhteydessä on suihkullinen kylpyhuone, vaatehuone, sekä käynti katetulle terassille. Talon kellarikerroksessa sijaitsevat kaksipaikkaisen autotallin lisäksi kolmas makuuhuone, jonka yhteydessä suihku ja WC, kuntoilutila, huolto- ja varastotilat sekä rapatassujen ja -tossujen sisäänkäynti kodinhoitohuoneen yhteydessä.
Oma vehreä piha tarjoaa yksityisyyden suojaa ja pientä mukavaa puuhaa, kuten puutarhakaupungin tapaan sopiikin. Etupiha on asfaltoitu.

Olethan yhteydessä sopiaksesi yksityisesittelystä:
MIRA KASSLIN LKV 040 595 0090 mira@kasslin.com

Ensiesittelyssä!

Westendintie 41 a, 02160 Espoo, Westend.

323 m2

3 x mh, oh, k, rt, 3 x terassi, autotalli

Vh. 1.980.000€

Perustiedot
Kiinteistötunnus:
Villa Aallotar 49-13-18-24
Tilat:
3 x makuuhuone, olohuone, avokeittiö, ruokailutila, kylpyosasto missä poreallas ja höyrysauna, 3 x kylpyhuone, 3 x WC, takkahuone, kodinhoitohuone, kuntoiluhuone, kahden auton autotalli, ulkoiluvälinevarasto, 3 x terassi/parveke.
Rakennusvuosi:
2016
Kunto:
Uutta vastaava
Kerrosluku :
1-3/3
Rakenteet:
Perustukset: Rakennukset perustetaan tiivistetyn maan tai louhitun kallion päälle tehtävän murskepatjan varaan teräsbetonisin anturoita. Perustuksena maanvarainen laatta. Tarkemmat tiedot rakenteista välittäjältä.
Ilmanvaihto:
Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jossa lämmön talteenotto. 1. ja 2. kerroksessa viilennyslaitteet. Laajakaista: Talossa on CAT 6- tasoinen yleiskaapelointi sisäverkkoa varten.
Lisätiedot:
Yläkerrassa takka. Yläkerran terassilla lasitus. Yleisantenni. Hälytysjärjestelmä, sekä nauhoittavat kameravalvonta.
Pintamateriaalit:
Yläkerran asuinhuoneissa sekä olohuoneessa on tammiparketti. Muutoin keraaminen laatoitus. Portaat ovat betoni/puuportaat. Teräs-/lasikaiteet.
Kph/WC:
Kylpyosastolla höyrysauna, poreallas, sekä kaksi suihkua.
Keittiö:
Festivon kylmäkalusteet, sekä viinikaappi. Mielen kalusteuuni ContourLine-design, energialuokka A. Väri CleanSteel teräs. Mielen 4-paikkainen keraaminen induktiokeittotaso, Easy Control Plus- ohjaus. Mielen täysintegroitu astianpesukone.
Laajakaista:
Saunalahti talokuitu.
Ilmanvaihto:
Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jossa lämmön talteenotto. 1. ja 2. kerroksessa viilennyslaitteet.
Lämmitys:
Talossa on maalämpö toteutettuna termostaatein ohjattavana vesikiertoisena lattialämmityksenä.
Energiatodistus:
B
Kattotyyppi/kate:
Bitumikermi kate Ve80. Alusvaneri 15mm.
Rasitteet:
Kulkuyhteysrasite ja johtorasite, ei kiinteistön hyväksi perustettuja rasiteoikeuksia, ei osuutta yhteisiin alueisiin.
Velaton hinta:
2.145.000€
m2:
323m2

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

p. 040 595 0090, myynti@kasslin.com

Jaa kohde