Muut kohteet

Mukavaa ja ylellistä asumista kivitalossa luonnon rauhassa Nuuksiossa.

Tämä edustava talo palvelee loistavasti ympärivuotisessa käytössä mahtavassa luonnon rauhassa. Upeat ulkoilumaastot lähtevät ulko-ovelta kansallispuiston alueelle. Ulkoilun jälkeen voit rentoutua omassa porealtaassa tai nauttia hyvästä elokuvasta siihen loistavasti sopivissa puitteissa. Oman kuntosalin laittaminen alakertaan onnistuu myös loistavasti. Päätalon ja saunarakennuksen terasseja löytyy lähes 200 neliötä. Saunarakennusken läheisyydessä on ihastuttava pergola, jonka vieressä sijaitsee ulkotulipaikka. Kanttarellit, mustikat, kirsikat ja muut luonnonantimet löydät suoraan omalta kotipihalta. Järvioikeudet kalaisiin ja kauniisiin Nuuksion Pitkäjärveen ja Ruuhijärveen. Suuri maisemaan sopiva luonnonmukainen piha-alue on helppohoitoinen ja monipuolinen. Maalämpö lämmittää talvella tiloja mukavasti ja kesällä sama järjestelmä viilentää asunnon mielyttäväksi.
Ainutlaatuinen tilaisuus Nuuksiossa luonnonpuiston vieressä. Tällaista kokonaisuutta ei toista löydy!

Soita pian ja sovitaan yksityisesittelystä:
MIRA KASSLIN LKV p. 040 595 0090 mira@kasslin.com

Ensiesittelyssä!

Toivalankuja 2. Espoo, Nuuksio. 

171m2.

7h, k, kph, saunarakennus. OKT.

Vh. 498.000€

Perustiedot
Osoite:
Toivalankuja 2, 02820 Espoo
Kiinteistötunnus:
49-441-9-141
Kaavoitus:
Yleiskaava. Lisätietoja Espoon kaupunki p. 09 816 25000
Pinta-ala:
Asuinhuoneiston pinta-ala 85,5 -m2. Kellarikerroksen "varastoksi" merkittyä tilaa 85,5 k-m2, mikä sopii loistavasti esim. elokuva-/kuntoiluhuoneeksi. Yläparvi 7 m2, jossa oleskelu- ja nukkumapaikkoja usealle henkilölle. Saunarak. kerrosala 43m2
Lämmitys:
Maalämpö / vesikiertoinen lattialämmitys. Jäähdytys Nibe Fighter lisävaraaja 300 ltr.
Ilmanvaihto:
Koneellinen LTO.
Keittiö:
Jääkaappi-pakastin Gaggenau, jossa jääpalakone yhdistetty vesijohtoon. Mikro, kahvikone, astianpesukone ja kiertoilmauuni AEG Electrolux. Keraaminen induktioliesi Gaggenau. Puustellin kaapistot. Tumman harmaa Laattapisteen lattialaatta. Kivitasot.
Sauna:
upea erillinen saunatalo. Iso ja näyttävä Sun-sauna sähkökiukaalla, pesuhuone kahdella sadesuihkulla. Laattapisteen laatat. Takkatuvassa tammiparketti, takka, sekä pieni jääkaappi. Erillinen WC Puustellin kalusteilla ja Laattapisteen laatoilla.
Kylpyhuone:
1. kerroksen kylpyhuone/ wc, jossa puustellin kalusteet, sadesuihku ja suihkukaappi, poreamme. Tilaa pesutornille. Laattapisteen lattia- ja seinälaatat.
Autopaikat:
Autopaikkoja 2 kpl. Kiinteistön käyttötarkoitus on vapaa-ajan asuminen, käyttötarkoituksen muutos vakituiseksi asunnoksi on meneillään.
Jätevesijärjestelmä:
Jätevesijärjestelmänä pienpuhistamo kemiallisella puhdistuksella 6 henkilön jatkuvaan asuinkäyttöön.
Rasitteet:
Neljä tierasitetta, ei kiinteistön hyväksi perustettuja rasiteoikeuksia, osuus kolmeen yhteiseen vesialueeseen.
Velaton myyntihinta:
498.000€
Muut kulut:
Varainsiirtovero 4%, lainhuutomaksu, kaupanvahvistajan palkkio puoliksi myyjän kanssa.
Eergialuokka:
B

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

p. 040 595 0090, myynti@kasslin.com

Jaa kohde