Muut kohteet

ENSIESITTELYSSÄ näyttävä arkkitehdin suunnitelma upea kolme kerroksinen jugend- linna korkealla kalliolla metsän ja peltojen keskellä Nurmijärvellä. Hevosharrastajan unelmatalo.

JUGEND- LINNA. Tässä talossa on tilaa ja rauhaa. Lähimmät naapurit sijaitsevat reilun puolen kilometrin päässä, peltojen toisella reunalla. Alueelle ei saa enää rakentaa lisää taloja, joten rauha on taattu myös jatkossa.
Talo on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja käytetty viimeisintä tekniikkaa.
Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta, työtila, eteinen, olohuone, viherhuone, keittiö, ruokasali, wc, kodinhoitohuone ja tekninen tila. Kellarikerroksessa toiset kaksi makuuhuonetta, takkahuone, vaatehuone, wc, kylpyhuone, sauna ja kellaritila. Toisen kerroksen tornissa makuuhuone ja kylpyhuone. Talossa on runsaasti lämmintä että kylmää varastotilaa. Olohuone on korkea, josta johtaa rappuset tornikamariin. Rakennusvuosi 2004. Kiinteistössä on suoritettu
viranomaisten vaatima lopputarkastus.

UPEA PIHA-ALUE. Linnan piha on toteutettu vihersuunnittelijan piirrosten
mukaan. Näyttävä kivimuuri, muurivalot, graniittiportaat, valot sekä sisääntuloa koristava graniittipatsas tekevät tyylikkään ja näyttävän vaikutuksen.

HEVOSTALLI. Pihalla on erillinen talous / talli-rakennus, jossa on mahdollisuus pitää kolmea hevosta.
Tontin suuruus on yksi hehtaari ja naapurilta mahdollista vuokrata 5 hehtaaria lisämaata. Hevostallissa lisäksi varasto, heinävarasto, satulahuone ja puuvarasto. Hevosilla myös ulkona katos/pihattorakennus. Ulkokautta kulku n. 50m² lämpimään varastoon, joka sijaitsee talon alla.


LOISTAVAT ULKOILUMAHDOLLISUUDET. Lähietäisyydellä on paljon ulkoliikuntapaikkoja ja harrastusmahdollisuuksia, mm. lohen kalastuspaikka, uimaranta, beach volley-paikka. Serena vesipuisto 15min. ajomatkan päässä, jossa talvisin hiihtokeskus.

KATSO oheinen Matterport- video.

https://my.matterport.com/show/?m=HoV6ZYkhyV5

Ensiesittelyssä upea hevostila

Siippoontie 564, 10900 Nurmijärvi

260m²/372m²

6h, k, rt, tv/viherhuone, khh, tkh, kylpyläosasto

Vh. 790.000€

Perustiedot
Osoite:
Siippoontie 564, 10900 Nurmijärvi
Kiinteistötunnus:
543-410-11-20
Huoneistoselitelmä:
6h, k, rt, tv/viherhuone, khh, tkh, kylpyläosasto
Pinta-alatiedot:
Rakennusasiakirjojen mukaiset huoneistoalat: kellarikerros 78m², 1.krs 152,5m², 2.krs 28m², yht. 258,5m². Kerrosalat: kellarikerros 106,5m², 1.krs 225,0m², 2krs. 40,0m², yht. 371,5m².
Rakennusvuosi:
2004
Kerrokset:
1-3/3
Rakennusaine :
Rapattu, luonnonkivilaatta
Kate:
Peltikatto
Lämmitys:
Maalämpö
Keittiö:
Keittiössä laadukkaat integroidut kodinkoneet. Liesikupu, laatoitettu välitila, kiinteät valaisimet, tasot ovat vaaleaa laattaa ja paljon kaappitilaa.
Kph/wc:
Kaksi erillistä wc:tä ja kolmas wc 2.krs tornissa, kylpyhuoneen yhteydessä.
Pintamateriaalit:
Keittiön, kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen, saunan, pukuhuoneen, wc:t ja takkahuoneen lattiat klinkkeriä. Seinät ja katot maalattu. Olohuoneessa jätetty näkyviin tummat tukipuut kattoon.
Tontin pinta-ala:
0,9907 Ha
Lisätiedot:
WehoPuts 6 pienoiskemiallinen puhdistamo on veden poistoon ja oma porakaivo tuloon. Mahdollisuus vuokrata 5ha lisää maata.
Velan hinta:
790.000€

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

p. 040 595 0090, myynti@kasslin.com

Jaa kohde