Muut kohteet

ENSIESITTELYSSÄ upea vaalea ja valoisa koti ihastuttavan rantaraitin varrella aivan meren äärellä Espoon Nuottaniemessä.

MERINÄKÖALA kruunaa erinomaiset puitteet laadukkaaseen asumiseen. Tämä koti on remontoitu kauttaaltaan tyylikkäästi laadukkain materiaalein. Mahtava huonekorkeus luo näyttävän ja valoisan tunnelman yhdessä laajan ikkunapinta-alan kanssa. Pääsisäänkäynti on talon toisessa kerroksessa. Avaran olohuoneen isoista ikkunoista on ihastuttava näkymä merelle, sekä käynti isolle parvekkeelle. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat avaraa yhtenäistä tilaa. Tavallista korkeampi huonekorkeus tekee tilan tunnelmasta arvokkaan. Yläkerrassa on lisäksi yksi makuuhuone, josta on käynti vaatehuoneeseen ja kylpyhuoneeseen.

TUNNELMALLINEN SAUNAOSOSTO sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Saunaosaston rentouttava ja ylellinen tunnelma tuo arkeen hohtoa ja hellii asukkaitaan. Samasta kerroksesta löytyy lisäksi kaksi makuuhuonetta, tilava kodinhoitohuone, takkahuone, vaatehuone sekä varastotilaa.

LISÄTILAA KÄYTTÖULLAKOLTA. Mikäli tarvetta on lisäneliöille, voi talon käyttöullakkovarauksen ottaa käyttöön jolloin lisäneliöitä tulee n. 50m². Käyttöullakon rakentamiseen saat apua kauttamme.

OMA VENELAITURI. Nuottaniemessä ehdottomasti parasta on meri. Taloyhtiön käytössä on oma portillinen venelaituri, jossa jokaiselle huoneistolle on varattu venepaikka. Lähellä on myös uimaranta, rantakahvila, rantaraitti, Espoon pursiseura, pienvenesatama ja saaristovenelaituri, josta pääsee Espoon ulkoilusaariin saaristoveneellä.
Lähellä on myös Iso Omena kattavine palveluineen, terveyskeskus, kirjasto, englanninkielinen päiväkoti, suomen-, ruotsin-, ja englanninkieliset koulut aina lukioon saakka. Helsingin keskustaan pääsee nopeasti ja liikennyhteydet paranevat entisestään länsimetron avauduttua.

Tässä yhtiössä jokainen vastaa kaikilta osin hallinnoimastaan rakennuksesta, mukaanlukien kunnossapito- ja muutostyöt. Yhtiö valvoo ainoastaan julkisivujen yhtenäisyyttä.

Sovithan yksityisesittelystä:
Mira Kasslin LKV
040 595 0090
mira@kasslin.com
www.kasslin.com

 

Rantanuotankuja 4 as. 7, 02230 Espoo, Nuottaniemi.

169,5m² 

Erillistalo

5h, k, kph, s, 2 wc, khh, parveke ja terassi

vh. 1.150.000€

Perustiedot
Asunto Osakeyhtiön nimi:
As Oy Espoon Nuottaniemen Kymppi
Osoite:
Rantanuotankuja 4 as. 7, 02230 Espoo Nuottaniemi
Huoneistoselitelmä:
5h, k, kph, s, 2 wc, khh, parveke ja terassi
 
Yhtiöjärjestyksen- ja isännöitsijäntodistuksen mukainen tilakuvaus: 4h+k+s+ask+khh+2var. Oma piha-alue rajattu pensasaidoin.
Pinta-ala:
169,5m2
Rakennusvuosi:
1994
Kattotyypi/ Kate:
Harja- pulpettikatto/tiilikate
Lämmitys:
Suora sähkölämmitys
Suoritetut korjaukset:
Talo 7 tehty 2017 julkisivumaalaus, räystäsrakenteiden vahvistaminen, katon pesu ja sammaleentorjunta, parvekkeen ja pation pintakäsittely, ilmanvahtokanavien puhdistus ja desinfiointi.
 
2015 ylä- ja alakerran wc:den remontit, ala-aulan ja eteisen laatoitus, 2012 räystäskourujen uusiminen, keittiön, saunaosaston, varaston remontit, 2009 pation ja puutarhan rakentaminen, 2004-2005 sisäpintojen kunnostus.
 
YHTIÖSSÄ SUORITETUT KUNTOTUTKIMUKSET: Kosteuskartoitus Sitowise 3.5.2018, Salaojien ja perusvesikaivojen kuntokartoitus Metropolia 2017, Kunnossapitotarveselvitys Walttari Oy 2017, Ulkoseinien maalauskonsultaatio Raksystems 2015, 2010.
Keittiö:
2011 remontoitu: Korkeakiiltoiset ja vetimettömät MANO ovet ja rungot, Hi-Macs Alpinen White keittiötaso valetulla altaalla, Miele ja Siemens integroidut kodi
Sauna:
Saunan pesuhuoneessa amme, kaksi suihkua. Kaksi erillistä wc:tä. Kodinhoitohuone, kaikissa pinnat laatoitettu.
Velaton hinta:
1.150.000€
Selvitys tehdyistä remonteista:
SELVITYS TEHDYISTÄ REMONTEISTA: 2018 Alakerran tilanjakajaoven hankinta ja Aduro takka kaminan asennus.
 
2017 Talon julkisivumaalaus, räystäsrakenteiden vahvistaminen, katon painepesuripesu ja sammalentorjunta, parvekkeen ja pation pintakäsittely ja ilmanvaihtokanavien puhdistus ja desifiointi.
 
2015 Ylä- ja alakerran wc:n täydellinen remontti, jonka lisäksi ala-aulan ja eteisen lattian laatoitus.
 
012 Räystäskourujen uusiminen

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

p. 040 595 0090, myynti@kasslin.com

Jaa kohde