Muut kohteet

ENSIESITTELYSSÄ ainutlaatuinen koti vaativaan makuun Kurttilassa, Espoossa.
Tervetuloa kotiin missä on helppo viihtyä. Lukuisat upeat yksityiskohdat ja puusepän käsityön jälki luovat arkeen ylellisyyttä ja toimivuutta.

KEITTIÖ palvelee vaativampaakin kokkia. Iso kaasuliesi ja kiertoilmauuni ovat jokaisen kotikokin unelma. Samsungin korkea pakastin ja jääkaappi- yhdistelmä tarjoaa oivaa tilaa ruoan säilytykseen. Jääpalakoneesta saat viilennystä juomiin. Oraksen automaattihana, valkoiset betonista valetut työtasot sekä aamiaskaappi kruunaavat tämän avaran avokeittiön.

OLOHUONE kylpee valossa. Näyttävät lattiasta kattoon jatkuvat ikkunat saattelevat luonnonvalon sisälle ja samalla pääset nauttimaan kauniista ympäröivästä luonnosta. Tilava olohuone kerää isommankin perheen ja ystävät tunnelmallisen takan ääreen.

PÄÄMAKUUHUONE on ihanan tilava ja tunnelmallinen huoneessa sijaitsevan takan ansiosta. Makuuhuoneen edustalla sijaitsee terassiin integroitu japanilainen puutarha. Kirsikkapuun ja ruusujen loistosta pääset nauttimaan heti herättyäsi avaamalla kaukosäätimellä toimivat verhot tai astelemalla lasisen liukuoven kautta koko talon levyiselle terassille. Vaatehuone on puusepän pähkinäpuusta loihtima. Pyykkiputken kautta vaatteet sujahtavat vaatehuoneesta suoraan alakerran kodinhoitohuoneen pesukoriin. Kylpyhuoneen lattian näyttävät kivisomisteet viimeistelevät makuuhuoneen ihastuttavan tunnelman. Talon kolme muuta makuuhuonetta löytyvät alakerrasta.

TERASSIT palvelevat molemmissa kerroksissa ja sijoittuvat talon laidalle sekä päätyyn. Alatasanteelta talon suojaisalta puolelta löytyy Drop- ulkoallas porejärjestelmällä. Se lämpiää puuhaloilla ja pitää yllä veden lämpöä sähkövastuksella. Upea terasseja, sekä talon näyttävyyttä korostava valaistus kruunaa illan tunnelman.

SAUNAOSASTO hurmaa hehkuvien puupintojen ja vaalean laatoituksen sointuessa täydellisesti spa-tunnelmaan. Valaistu poreallas, tuplasuihku, seinään sijoitettu jääkaappi juomille, sekä käynti tilavalle terassille tekevät tästä saunasta täydellisen.

STUDIORAKENNUS on omalla talotekniikalla varustettu yksiö, mikä palvelee vierashuoneena, työtilana tai musiikkistudiona.

TERVETULOA tutustumaan tämän ainutlaatuisen kodin tunnelmaan ja yksityiskohtiin.
Soita ja sovitaan yksityisesittelystä: Mira Kasslin 0405950090 mira@kasslin.com

KATSO myös esittelyvideo oheisesta linkistä.

 

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

p. 040 595 0090, myynti@kasslin.com

Jaa kohde