Muut kohteet

Nautinnollista asumista joka vuodenaikana

Blue Moon Villas -järvenrantatontit sijaitsevat Heinolan Suurijärven rannan alueella. Valmiiksi lohkotuille tonteille voi rakentaa yhden tai useamman kakkosasunnon. Suurijärvellä on sopivia, erikokoisia rakennuspaikkoja niin perheille kuin yrityksille. Tekemistä riittää ympäri vuoden, ja matkaa Vierumäen palveluihin on vain muutaman minuutin verran.

Vierumäki on pullollaan upeita ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Harjumaisemat ja kangasmetsä mahdollistavat yhtä lailla maastopyöräilyn, issikkaratsastuksen kuin hiihtämisen pitkälle kevääseen. Alueella on myös kaksi 18-reikäistä ja yksi 9-reikäinen golfkenttä sekä yli 30 tenniskenttää. Vierumäellä arkikin tuntuu lomalta!

Upeat tontit Vierumäen maisemissa

Suurijärven asemakaava sallii tontista riippuen kaksikerroksiset rakennukset, varastot ja autokatokset tai -tallit niin yritys- kuin yksityiskäyttöön. Rakennus- oikeus vaihtelee pienemmästä aina 480 m2 asti per tontti. Asuntokortteleiden väliset alueet ja pääosa rantaviivasta on jätetty yhteiskäyttöiseksi lähivirkistysalueeksi.


Alueelle on rakennettu valaistut ja asfaltoidut kadut sekä vesi- ja viemäriverkosto. Myös sähköistys ja televerkko laajakaista- yhteyksiä varten ovat valmiina. Vierumäen golf- ja tenniskentät ja muut liikuntamahdollisuudet ovat lähes vieressä. Matkaa Heinolan palveluihin on noin 15 kilometriä ja Lahteen noin 37 kilometriä.

 

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

p. 040 595 0090, myynti@kasslin.com

Jaa kohde